Högtryckstvätt Sundsvall

RING OSS - 060-584 44 80

Högtryckstvätt

Vi säljer Kärcher högtryckstvätt i Sundsvall och tillhandahåller ett brett sortiment av både begagnat och nytt. Här en högtryckstvätt som står på gräsmattan i en trädgård, en varm och solig dag, redo att göra rent.

Vi säljer Kärcher högtryckstvätt i Sundsvall! Som en auktoriserad återförsäljare och serviceverkstad av Kärcher har vi ett stort utbud av både begagnad och ny högtrycksutrustning. Vi har dessutom maskiner och tillbehör för både hemmabruk och professionell användning.

Är ni på jakt efter att köpa en högtryckstvätt i Sundsvall? Vi har högtrycksutrustning för alla behov. Kontakta oss redan idag eller kom inom vår butik i Sundsvall. 

Högtryckstvätt i Sundsvall

Dags att tvätta terassen? Då är det också på tiden att ni köper er en alldeles egen högtryckstvätt i Sundsvall! Hos oss hittar ni ett välsorterat utbud med både begagnat och nytt från Kärcher, såsom deras högtryckstvätt i Sundsvall. Faktum är att vi säljer alla typer av produkter och maskiner från Kärcher. Vi vänder oss till både privatpersoner och företagskunder. På så vis har vi högtrycksutrustning för alla behov och ändamål!

Högtrycksutrustning för alla behov

Ni är alltid välkomna till vår butik och verkstad i Sundsvall! Vår erfarna personal tar gladeligen emot er med öppna armar, oavsett om ni önskar köpa en högtryckstvätt, luftrenare eller dammsugare i Sundsvall.

Med det sagt ser vi självklart till att hitta den utrustning som lämpar sig bäst för just era användningsområden, även om dessa är flera. En högtryckstvätt i Sundsvall kan nämligen användas till det mesta och dessutom varieras med olika tillbehör i nästan all oändlighet. Detta gäller förstås även våra dammsugare i Sundsvall.

Högtryckstvättar för professionell användning

Hos oss finns högtryckstvättar för alla! Vi har nämligen flera olika modeller av Kärcher högtryckstvättar i Sundsvall, där några lämpar sig för att rengöra altanen medan andra är lämpade för större ting. Med det sagt har vi högtryckstvättar avsedda för både hem och trädgård såväl som kommersiellt bruk. Självklart har vi både hetvattentvätt och kallvattentvätt, enfastvätt och trefastvätt. 

Våra professionella högtryckstvättar kan användas vid:

 • Fasad- och fordonsrengöring.
 • Rengöring av simbassänger och sporthallar.
 • Utrustning och maskinrengöring.
 • Rengöring av utomhusområden och servicestationer.
 • Rengöring av produktionsprocesser.
 • Verkstadsrengöring.
 • Rengöring av produktionssystem.

3 professionella högtryckstvättar vi rekommenderar:

 • Kärcher högtryckstvätt HDS 5/15 CX
  Kompakt, lätt och mångsidig enfastvätt! Detta är en kraftfull högtryckstvätt med utmärkt rörlighet för rengöring av maskiner, i verkstaden eller på gården. Högtryckstvätten är dessutom utrustad med praktisk tillbehörsförvaring och har en automatisk tryckavlastning.
 • Kärcher högtryckstvätt HDS 8/18-4 CX
  Användarvänlig trefastvätt! Detta är en hetvattentvätt med enknappsmanövrering och integrerad spolrörshållare för smidig transport. Högtryckstvätten är dessutom enkel att förflytta tack vare sina stora hjul bak och ett litet svängbart hjul fram.
 • Kärcher högtryckstvätt HDS 5/15 UX
  Upprättstående, mobil enfasttvätt på 230 V. Detta är en professionell hetvattentvätt, vilken är perfekt för de mindre jobben eller för den som saknar trefas. Högtryckstvätten är i en innovativ kompakt design, med ergonomiskt utformat handtag och stora hjul för att enkelt kunna förflyttas. 

Vi säljer olika modeller av högtryckstvätt i Sundsvall! Här en Kärcher högtryckstvätt HDS 5/15 CX.Vi säljer flera olika modeller av högtryckstvättar i Sundsvall! Här en Kärcher högtryckstvätt HDS 8/18-4 CX.Hos oss hittar ni olika modeller av högtryckstvätt i Sundsvall! Här en Kärcher högtryckstvätt HDS 5/15 UX.

 

 

 

 

Salk Service AB


Essviksvägen 26
862 34 Kvissleby

060-584 44 80

[javascript protected email address]

556616-3373


Högtryckstvätt

Verkstad


logo-image

Om Oss

Behöver ni köpa eller reparera en högtryckstvätt i Sundsvall? Som en auktoriserad verkstad & återförsäljare av Kärcher, erbjuder vi både service & försäljning av högtrycksutrustning. Välkommen!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Salk Service AB

Org nr: 556616-3373
Essviksvägen 26
862 34 Kvissleby
Tel: 060-584 44 80

Hitta hit