Högtryckstvätt Sundsvall

RING OSS - 060-584 44 80

Om oss

Vi säljer Kärcher högtryckstvätt i Sundsvall och erbjuder ett brett utbud av både begagnad och ny högtrycksutrustning. Här en högtryckstvätt som ligger på altanen en solig dag och bara väntar på att få tvätta rent.

Välkomna till oss på Salk Service AB – er helhetsleverantör av högtryckstvättar i Sundsvall! Vi är en auktoriserad verkstad och återförsäljare av Kärcher, vilket innebär att vi erbjuder både service och försäljning av produkter från Kärcher. Med det sagt tillhandahåller vi ett brett sortiment med allt från högtryckstvättar och grovdammsugare till luftrenare, reservdelar och andra tillbehör.

Är ni på jakt efter en högtryckstvätt i Sundsvall? Då har ni kommit helt rätt! Kontakta oss redan idag eller kom förbi vår butik och verkstad i Sundsvall.

Högtryckstvätt i Sundsvall

Är det dags att tvätta altanen, bilen eller fasaden? Då är en Kärcher högtryckstvätt i Sundsvall precis vad ni letar efter! Vårt företag grundades redan 2001, så vi vet vad vi pratar om.

Som auktoriserad Kärcher återförsäljare och verkstad i Sundsvall har vi all nödvändig utrustning ni kan tänkas behöva för vårstädningen – vad gäller såväl högtryckstvättar som tillbehör och reservdelar. Vi vänder oss dessutom till både privatkunder och företag. På så sätt har vi högtryckstvättar för alla ändamål. Hur kan vi hjälpa just er? Kontakta oss så berättar vi mer! 

Butik & verkstad i Sundsvall

Har ni en högtryckstvätt i Sundsvall som behöver lagas? I vår butik och verkstad i Sundsvall både servar och säljer vi alla typer av Kärcher produkter.

Hos oss är ni alltid välkomna, vare sig ni önskar köpa högtryckstvätt i Sundsvall eller få en lagad. Vår kunniga personal kommer gärna med tips och råd för att hjälpa er hitta rätt högtryckstvätt i Sundsvall och om olyckan redan varit framme hjälper vi er gladeligen med all typ av reparation och service av er Kärcher utrustning. Med det sagt finns vi alltid här för er och bjuder gärna på kaffe när ni kommer förbi vår butik och verkstad i Sundsvall. Välkomna!

Högtryckstvättar för företag

Behöver ni hjälp med service och underhåll av högtryckstvättar i Sundsvall?

En stor del av vår verksamhet är service- och underhållsarbete, däribland avtalsservice med förebyggande underhåll för företagskunder. Hos oss kan ni som företag nämligen teckna servicekontrakt, ett så kallat avtalsservicekontrakt. Kontraktet avser förebyggande underhåll av större mobila och stationära högtryckstvättar med kunder inom bland annat stora industrier, bensinstationer och dagligvaruhandeln i Västernorrland. Vi servar och underhåller högstryckstvättar i Sundsvall, både vad gäller hetvattentvätt och kallvattentvätt.

Högtryckstvättar för privatpersoner

Dags för vårstädning? Vad sägs om en högtryckstvätt i Sundsvall för ändamålet?

En annan del av vår verksamhet är försäljningen av högtryckstvättar, dammsugare och tillbehör med inriktning mot hemmet. Ett område som expanderar och blir allt större med tiden, något som vårt utbud avlöjar! Vårt sortiment växer nämligen för varje år med tillbehör som munstycken, underspolningsrör och T-racer tralltvätt, för att nämna några. Vi säljer högstryckstvätt i Sundsvall! Vad kan vi göra för er?

Vi är en auktoriserad återförsäljare och verkstad av Kärcher. Det innebär att vi både säljer och reparerar högtryckstvättar i Sundsvall. 

Salk Service AB


Essviksvägen 26
862 34 Kvissleby

060-584 44 80

[javascript protected email address]

556616-3373


Högtryckstvätt

Verkstad


logo-image

Om Oss

Behöver ni köpa eller reparera en högtryckstvätt i Sundsvall? Som en auktoriserad verkstad & återförsäljare av Kärcher, erbjuder vi både service & försäljning av högtrycksutrustning. Välkommen!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Salk Service AB

Org nr: 556616-3373
Essviksvägen 26
862 34 Kvissleby
Tel: 060-584 44 80

Hitta hit