Högtryckstvätt Sundsvall

RING OSS - 060-584 44 80

Verkstad

Vi är en auktoriserad Kärcher återförsäljare och verkstad i Sundsvall! Inte nog med att vi erbjuder ett brett sortiment av högtryckstvättar i Sundsvall. Vi bedriver även service och erbjuder all typ av reparation och underhåll av Kärcher produkter.

Har ni en Kärcher högtryckstvätt i Sundsvall som behöver lagas? Då är ni i trygga händer! Kontakta oss redan idag eller kom förbi vår verkstad i Sundsvall.

Högtryckstvätt i Sundsvall

Som helhetsleverantör av högtryckstvättar i Sundsvall tillhandahåller vi både service och försäljning av produkter från Kärcher. I vår butik hittar ni således ett brett utbud med allt vad gäller högtryckstvättar, grovdammsugare och luftrenare. Hos oss hittar ni även reservdelar och tillbehör som gör rengöringen komplett.

Verkstad i Sundsvall – service & reservdelar

Har ni problem med högtryckstvätten? Eller är det dammsugaren som bråkar? Kom förbi vår verkstad i Sundsvall, så ser vi till att er utrustning är redo inför vårstädningen.

Service av högtryckstvätt i Sundsvall

Har ni en högtryckstvätt i Sundsvall som behöver repareras? I vår verkstad i Sundsvall lagar vi diverse maskiner och produkter från Kärcher, vare sig det gäller en grovdammsugare eller en högtryckstvätt i Sundsvall. Vi bistår nämligen med vår expertis vid all typ av service och reparation. Med det sagt finns vi alltid här för er när ni behöver och bjuder gärna på kaffe om ni får vägarna förbi vår verkstad i Sundsvall. 

Reservdelar till högtryckstvätt i Sundsvall 

På jakt efter Kärcher reservdelar? Då har ni kommit helt rätt! Självklart tillhandahåller vi både reservdelar och andra nödvändiga tillbehör till er högtrycksutrustning, såsom er högtryckstvätt i Sundsvall. Inte nog med det, vi tillhandahåller förstås även delar och tillbehör till era andra maskiner från Kärcher likaså.

Ni är alltid välkomna att kontakta oss om ni får problem med er högtryckstvätt i Sundsvall eller behöver reservdelar. Det är ju trots allt det vi är till för! Vad kan vi göra för er? Hör av er så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just er.

 

Vi är en auktoriserad Kärcher verkstad och återförsäljare, vilket innebär att vi både säljer och lagar högtryckstvättar i Sundsvall.

Salk Service AB


Essviksvägen 26
862 34 Kvissleby

060-584 44 80

[javascript protected email address]

556616-3373


Högtryckstvätt

Verkstad


logo-image

Om Oss

Behöver ni köpa eller reparera en högtryckstvätt i Sundsvall? Som en auktoriserad verkstad & återförsäljare av Kärcher, erbjuder vi både service & försäljning av högtrycksutrustning. Välkommen!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Salk Service AB

Org nr: 556616-3373
Essviksvägen 26
862 34 Kvissleby
Tel: 060-584 44 80

Hitta hit